Revisionsbyrå i Linköping

Vill du hitta en bra revisionsbyrå i  för att få hjälp med din revision så gör du det här. Revisionsbyråer.nu erbjuder möjligheten för företag att på ett enkelt sätt ta in offerter från revisorer och revisionsbyråer gällande exempelvis revision, årsredovisning, bokslut med mera. 

Att anlita en bra revisor i tid kan vara en av de bästa investeringarna som ditt företag gör. I  finns det många bra revisionsfirmor – använd vårt formulär för att få offerter och förslag från olika revisionsbyråer!

Det kostar ingenting att använda be om offerter genom vår tjänst och du är inte heller tvungen att anlita någon av de revisionsbyråer som hör av sig. Se tjänsten istället som en möjlighet för ditt företag att hitta de mest kompetenta revisorerna till de bästa priserna, utan att ni behöver lägga ner timmar på att ringa runt i hela och jaga offerter och kostnadsförslag. 

Hur går det till?

Även om du inte behöver göra mer än att fylla i ett kontaktformulär (det tar inte mer än ett par minuter) för att ansöka om offerter, så är det mycket som händer bakom kulisserna. 

När du skickar in din förfrågan så tar vi hand om den, skickar den vidare till vår samarbetspartner, som i sin tur matchar den mot lämpliga och tillgängliga revisionsbyråer i .

Dessa arbetar sedan fram sina bästa offerter och prisförslag för just den tjänst som du vill ha hjälp med och kontaktar dig. 

Bli inte förvånad om det plötsligt ringer eller plingar till i mailkorgen med en massa offerter. Det är nämligen så att upp till fem olika revisionsbyråer kan återkomma till dig med sina förslag. Och det är det som är själva vitsen med vår tjänst. 

Jämför och välj den bästa revisorn i Linköping

När du fått dina offerter behöver du gå igenom kostnadsförslag, erbjudande om hur arbetet ska läggas upp och vilka tjänster som erbjuds. Dessutom får du en hel del information om revisionsbyråerna, vad de har för kompetenser, erfarenheter och omdömen från tidigare kunder.

Ju mer informerad du är desto större chans är det att du hittar den perfekta revisorn för din verksamhet!

Våra senaste förfrågningar

  • carina bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Hjälp med bokföring, årsredovisning och min egna deklaration
    Har start liten enskild firma våren 2019, vid sidan av ordinarie arbete.
  • David bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Hej! Jag behöver hjälp med äreredovisning och bokföring löpande varje månad.

    Mvh

    David

    Bilkonsulten i Höllviken AB
  • Nadja bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Företag som ska starta upp letar efter en revisor som kan hjälpa till med t.ex. bokföring. Företaget är en enskild näringsverksamhet och kommer omsätta mellan 100000 - 105000 kr
  • Lidia bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Planerar starta eget företag. Läkare. Skall vara anställd inom privat vårdcenter.
  • Johan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Deklarering av skogsfastighet.
  • Christoffer bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Hej!

    Vi behöver redovisning av en godkänd revisor för ett filmprojekt i en ideell förening med näringsverksamhet. Projektets budget är på 300.000kr varav 50.000 moms. 50.000 är pengar från Norrköpings filmfond och resten av pengarna kommer på beställning från RFSU Stockholm.

    Vi har bokfört själva via bokio.se...
  • Viktoria bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Vi behöver hjälp med en diff mellan KU och arbetsgivardeklarationen. Vi har Visma lön o alla uppgifter men lyckas inte göra rätt på skatteverkets hemsida. Frustrerade!
  • Christian bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
    Kan man få prisuppgift på nedan? Om möjligt fast pris också.
    1. Kontering och bokföring av verifikationer: Har ca 50-60 st.
    2. Deklaration, och genomgång innan inskick till skatteverket.
    3. Skatterådgivning: Tex. hur man på bästa sätt kan minimera statlig skatt, men ändå ha högsta nivå på pensionsunderlaget....

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.